Missing People

Vi har alla kontakter du behöver
Moderna Måleriet i Stockholm AB är ett måleriföretag, som sysslar med invändiga och utvändiga måleriarbeten, specialuppdrag inom målning, tapetsering och enklare snickeriarbeten.
Vi har kontakter i alla branscher, så att helrenoveringar kan utföras, och du endast behöver vända dig till oss.
Ur miljöaspekt använder vi oss gärna av vattenbaserade färger, men ditt behov avgör självklart valet av färg.

 

Alltid kostnadsfri prisförfrågan
Vi lämnar i princip aldrig ett prisförslag per telefon, utan ser helst att vi först får åka ut och se jobbet med egna, i målarsynpunkt, erfarna ögon. Utifrån denna bedömning återkommer vi sedan med ett kostnadsförslag till dig.
Vi tar inget betalt för att lämna en offert!

 

Vi har funnits sedan 2004
Verksamheten startades 2004 av mig, Petri Saarenpää, och det är jag som drivit företaget sedan dess.
Jag har arbetat som målare sedan 1999, och innan det gick jag en 3-årig utbildning med både teori och praktik i måleriarbete.

2002 mottog jag "Gesällbrevet" som bevis på mina goda kunskaper i måleri, enligt Sveriges Hantverksråd.

Sex år senare, under 2008, mottog jag "Mästarbrevet", vilket är ett unikt erkännande av min yrkeskunskap. Mästarbrevet är en kvalitetsgaranti och ger dig som kund besked om min yrkeskompetens.

För att få Mästarbrev krävs följande:
* Man ska ha minst sex års erfarenhet i yrket, se resp. branschs provbestämmelser.
* Man måste vara verksam i yrket.
* Man måste visa sitt yrkeskunnande med ett arbetsprov, ett så kallat mästarprov
* Man måste visa upp dokumenterade företagsekonomiska kunskaper

 

Vi har flertalet certifieringar
Moderna måleriet är medlem i Sveriges Måleriföretagares Samorganisation och innehar flertalet certifieringar, bland annat kompetensbevis för ställningsbyggnad som sedan 1 juli 2007 är ett krav för att man ska få bygga ställningar när man målar och för utbildningen "Heta arbeten" hos Svenska Brandskydds- föreningen. Den utbildningen är ett krav hos försäkringsbolagen när det gäller utförande av vissa arbeten för att minska brandrisker, och "Handhavande av arbetsplatsform", vilket är ett bevis för att jag för sköta en lift under mina uppdrag. Detta för att du som kund ska kunna känna dig trygg och säker när du lämnar ett uppdrag till oss.

Moderna Måleriet i Stockholm AB vänder sig till både privatpersoner, företag och fastighetsägare. Vi har hög servicenivå och lämnar självklart garanti på våra arbeten.

Moderna Måleriet i Stockholm AB innehar F-skattsedel.

Med vänliga hälsningar,
petri_auto.gif

Warning: Unknown: open(/var/www/modernamaleriet.se/public_html/files/tmp/sess_9708b5o8fhn74v8fsva20hh3q0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/modernamaleriet.se/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0