Omdömen från kunderna
Nedan finner du vad några av våra kunder tycker om oss.

 referens.jpg

 


"Vill bara säga att vi är jätte nöjda med ert jobb. Har haft många hantverkare genom åren hemma du/ ni är bäst. En fortsatt trevlig midsommar önskar vi dig."
- Göran o Monica Nordberg

 


"Vi fick hjälp utav Moderna Måleriet (MM) i mars 2016 gällande vad som först var tänkt som en enklare målning/uppfräschning men som till slut kom att bli i det närmaste en totalrenovering…
Utan MM:s hjälp och inte minst Petri själv som klockren koordinator hade vi aldrig hunnit med så mycket på endast tre veckor. För det första så målades hela lägenheten om, för det andra lades nya golv och för det tredje så byttes alla väggkontakter/strömbrytare. När detta väl var gjort så renoverades hela köket med nya skåp, vitvaror etc. Avslutningsvis så gjordes även en renovering utav ytskikten i badrummet i form av nytt golv och nytt innertak.
Alltsammans fixade MM på bästa vis och enligt överenskommelse gällande såväl pris som deadline. Vi kan varmt rekommendera MM till släkt, vänner och alla andra som behöver en hjälp med sin renovering "
Vänliga hälsningar
- Benny Karlsson i Råsunda

 


"STORT TACK Petri!
För det fina jobbet som du med kort varsel gjorde hos oss i september 2014. Det var så roligt att flytta in i vår lägenhet när alla ytor var fräscha och nymålade. Dessutom höll tidsramen.
Vi hör av oss om vi behöver hjälp i framtiden och kommer absolut att rekommendera dig till vänner som behöver professionell hjälp."
Med hälsning från 
- Gunilla och Helge Rubinson

 


"Petri tillhör den utrotningshotade rasen, Hantverkare som kommer när dom säger att dom skall komma och som blir färdiga inom utsatt tidsram.
Petri har varit huvudansvarig för allt ombyggnadsarbete i Röhnisch flagshopstore på Norrlandsgatan i Stockholm.
Arbetet fungerade mycket bra, tidsramen höll och den ekonomiska ramen höll också. Arbetet utfördes enligt löpande räkning.
Även övriga yrkesgrupper som ingår i nätverket fungerade enligt samma modell.
Jag kan utan tvekan rekommendera Petri och Moderna Måleriet utifrån mina erfarenheter."
 claesrohnisch.gifrohnisch.jpg
- Claes Röhnisch
(Röhnisch flagshopstore)

 


Jag har vid två tillfällen anlitat MM för ganska omfattande renoveringar av större lägenheter och båda gångerna har jag varit mycket nöjd med resultatet och Petris förmåga att organisera och koordinera arbetet med hans hantverkarkollegor samt slutföra i god tid innan deadline. Det är skönt att själv slippa hålla kontakten och koordinera målare, snickare, elektriker, mm. Vid ett tillfälle har en del av arbetet varit mindre bra, troligen pga materialfel, men då har Petri erbjudit sig att göra om den delen tills jag har varit nöjd.
- Christoffer, Brahegatan

 


"Jag har anlitat Moderna måleriet vid flera tillfällen och blivit lika nöjd varje gång, oavsett om det har gällt målningsarbeten, tapetsering eller större ombyggnationer. Det jag framför allt uppskattar är det trevliga bemötandet och att Moderna måleriet alltid håller vad de lovat. För mig är Moderna måleriet synonymt med flexibiltet, pålitligthet och god kvalitet."
- Lee Gleichmann Linnarsson

 


"Vi anlitade morderna måleriet under sommaren 07, vi behövde måla om huset utvändigt och kände att det behövdes ett proffs denna gången. Huset var tvättat och målat på mindre än två veckor, killarna var väldigt ambitiösa och produktiva. I det stora hela kan jag rekommendera moderna måleriet till andra som funderar på att anlita en målare."
- Mikael Brandén

 


"Jag anlitade Moderna Måleriet i slutet på sommaren -08 i samband med ommålning samt renovering av min lägenhet i stockholm. Då man har haft lite dåliga erfarenheter av hantverkare i allmänhet tidigare så förväntade man inte sig så mycket.
Men mycket riktigt den dagen vi bestämde sattes arbetet igång och likaså avslutades arbetet i tid.
Gällande resultatet så vart jag enormt nöjd och fick dessutom garanti på jobbet i 2år.
Jag kommer defenitivt anlita Moderna Måleriet i framtiden!"
Bästa hälsningar
- Niclas Johansson

 


"Petri och alla ni andra som hjälpt oss, TAXÅMYCKET!
Ni har gjort ett fantastiskt arbete hos oss på Marsgränd i Sollentuna sommaren -09. Ni har på ett exemplariskt sätt tagit er an det arbete som vi kom överens om, att måla min och grannens fastighet. Med stort socialt engagemang och på kortast möjliga tid har ni fått min fastighet att se ny ut igen, det är roligare att komma hem nu. Vad som oxå var roligt var att komma hem under tiden ni var här, ni hade alltid tid för mig och barnen och svarade snällt på lekmannens frågor.
Jag vet vart jag ska vända mig nästa gång jag behöver hjälp med målning, och jag kommer att sälja era tjänster till den som behöver."
Lycka till och njut av sommaren,
- Göran Wermé med familj

 


"Vi blev glada när vi kom hem från semestern och såg vårt nymålade fina hus.
Tack för att ni tog hand om allt arbete på ett smidigt sätt!
Ni har ett trevligt bemötande och svarar snabbt och enkelt på frågor.
Vi är mycket nöjda och vi kan verkligen rekommendera Petri och Moderna Måleriet."
- Lena och Reino Larsson

 

Referenskunder

Nedanstående är endast ett axplock utav de kunder vi jobbar med, eller har jobbat ihop med.

AT Bygg
Bjhbygg och fastighet AB
City stål husteknik AB
Din bygg partner
Däckservice i Upplands Väsby
Jacki
LN plattsättning AB
Nässjö inredningar AB
Peax bygg och måleri AB
Röhnisch Sportware AB
T. Holmstens elektriska kompaniet AB
We international AB
Willa nordic AB
XO Entreprenad AB
Z construction AB

 

 

Vill du läsa fler omdömen?
Klicka på länkarna nedan!

Warning: Unknown: open(/var/www/modernamaleriet.se/public_html/files/tmp/sess_d1ii5lnc3od2vivr07a0kv6on4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/modernamaleriet.se/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0